window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-112073679-1');
Rudbeckia Toto

Grundpillerne

Gartneriet Kvisten i Roskilde er en gammel butik som egentlig startede som et traditionel handels gartneri, med datidens herligheder som Persille, Løg og andre grønsager. Stueplanter som Saint Pauli med videre. Forårs og sommer blomster var selvfølgelig også i produktionen. Senere udviklede butikken sig med større udvalg og rigtig blomsterbinderi, med buketter, bårebuketter, brudebuketter, dekorationer til alle lejligheder, alt hvad en rigtig blomsterbutik levere.

Navnet eller kalde navnet blev hytten, da butikken startede i fyrrummet der mindede om en varm hyggelig hytte. Kvalitet, service, nærvær og  omsorg for nærområdet var kendetegnet for butikken. Lise Jensen som startede blomsterbutikken, var en meget arbejdsom og dygtig blomsterdekoratør, hun havde stor anerkendelse i Roskilde området, og skabte en rigtig sund og driftig blomsterbutik, med et bredt spænd af kunder fra hele Roskilde egnen. Folk kørte dengang gerne langt for denne service og tiltro til at man fik de bedste vare i denne butik. Blomster butikken fik senere nyt navn, da alle kunderne i daglig omtale sagde at de skulle ud til Lise,  for at  købe blomster, buketter, begravelse eller gaveting  og alle de andre herligheder der blev produceret. Navnet blev så til Hos Lise og har i 30 år været indbegræbet af lækre buketter og fantastisk binderi, som kun kunderne i Roskilde området  har haft glæde af.

Jeg overtog butikken i 2004 efter Lise Jensen, men skiftede først rigtig navn til Gartneriet Kvisten i 2013, selv om virksomheden egentlig havde heddet Gartneriet Kvisten siden jeg startede virksomhed 1998. Men jeg syntes Hos Lise navnet med rette, var så indgroet hos kunderne, at det ville være svært at ændre. Gartneriet Kvisten i Roskilde

havde imidlertid udviklet sig meget, fra stadig at have 100 procent fokus på vores service og kvalitet bare nu med et meget større udvalg af vare.

Den primær forretning, som giver omsætning hele året er stadig væk blomsterbutikken med buketter, gaver, bårebuketter, dekorationer, kranse, sammenplantninger og hyggeting til hjemmet.

Men der er nu også et stort udvalg af sommerblomster, stauder, frugt træer og buske, samt diverse haveplanter og krukker. Hertil har vi udvidet med 1000 m2 drivhus og 2000 m2 udendørsarial.

Ideologien er idag som fra starten, at kunderne skal have gode vare, god service og for alt i verden prøve at holde priserne på et fornuftigt niveau,. For nu mere glæde og fornøjelse kunderne får af vores vare, jo oftere kommer de i butikken  det er en fælles interesse.

Vel mødt

Venlig hilsen

Jakob Kvist

Gartneri og planteskole